Välkommen till

Agnehill

Butik och stuguthyrning i Köpingsberg

Blomster & ting, presentbutik & klädaffär

På vår gård med orangeri utanför Köpingebro, med utsikt över Österlens slätter, hittar du Agnehill – den personliga gårdsbutiken med kläder, växter, smycken och presenter. Vårt fokus ligger på noga utvalda, etiskt och hållbart tillverkade produkter och personlig service med det lilla extra. Hos oss får du hjälp att hitta rätt plagg till just dig och modet att prova något nytt, och du hittar vackra, läckra gå bort-presenter och växter efter säsong.

Sväng av från väg 9 eller 19 och följ grusvägarna till Agnehill, så bjuder vi på lantlig charm, inspiration och genuin atmosfär.

I butiken säljer vi också sparris under säsongen och våra egna ägg från glada, frigående höns.

Stuguthyrning

Agnehill ligger lugnt och avskilt, med utsikt över ett böljande landskap ca 10 km öster om Ystad på Österlen. Vi har två hus till uthyrning: Mormorshuset och Grishuset. Vi själva bor i huvudbyggnaden.

På ca 3 km avstånd i nord västlig riktning finner ni mataffär och tågstation. Det är ca 3 km i sydlig riktning till den underbara sandstranden som sträcker sig milsvid längst den vackra kusten.

Mormorshuset
Stugan vi kallar Mormorhuset är en liten mysig stuga med synliga takbjälkar och lågt till tak (ca 2 meter). Stugan består av kök kombinerat med allrum, vedkamin, dusch, wc samt tvättmaskin. En brant trappa leder er upp till den mysiga övervåningen som har öppen planlösning med dubbelsäng och två enkelsängar.

Stugan har internetuppkopling, tv, kök med all den utrustning man önskar samt privat uteplats med grill, trädgårdsmöbler och en fantastisk utsikt.

Grishuset
Grishuset är ett före detta grisstall som nu är ombyggt till en trevlig stuga om 60m2 på två plan. På nedre plan finner ni kök med diskmaskin, mikrovågsugn, vanlig spis/ugn samt allt annat man kan önska sig. Vardagsrummet och köket har öppen planlösning. Badrum med dusch, wc, tvättmaskin samt torktumlare.

Trappan upp leder er till övervåningen med en liten hall, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar.Stugan har internetuppkopling, tv, samt privat uteplats med grill, trädgårdsmöbler och en fantastisk utsikt.

Kontaktuppgifter

Maibritt Jensen
Hemsida: agnehill.se
Instagram: @agnehill_blomster
Öppet: Se instagram/facebook/hemsida
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Copyright © 2021 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
This is a machine translation provided by Google. It may not be entirely correct.
homepictureusersstoremapdinnerbusearth