• 000 photo 2022 01 30 10 42 52 6202b9e879bb3b7d0d2dc185 resultat
Härden Matstudio ligger i lilla byn Hannas mitt i hjärtat av Österlen och är ursprungligen en gammal skola från slutet på 1800-talet. Omgivet av de vackra fälten och mellan Hammenhög och Glemmingebro precis bredvid Hannas vackra kyrka från 1100-talet så kan man från och med påsk i år bjudas på gedigen mat i en härlig hemmamiljö. 

Hemmakvällar på Härden Matstudio
I det stora charmiga köket och under sommartid även på den mysiga uteserveringen med stor öppen grill bjuder värdparet på middagar med tillhörande dryckespaket. Genom att bjuda max 20 förbokade gäster med bara en sittning per kväll hinner gästerna landa, mötas och njuta i en varm, avslappnade hemmamiljö med en nära personlig service. Det blir en helkväll med en direkt kontakt med kocken ,dvs värden, där man tas med på hans gastronomiska resa där inget har lämnats åt slumpen.

Menyerna är ständigt föränderliga och det sätts en fast meny med tillhörande dryckespaket till varje kväll. Alltid med ett vegetariskt och alkoholfritt alternativ som följer säsong, utbud och kockens humör med lokala och ekologiska råvaror i mesta möjliga mån. Samarbeten med lokala producenter och att gynna trakten är en självklarhet.

På den stora utegrillen i direkt anslutning till sommarens uteservering lagas nästan all mat över öppen eld. Där kan man boka ett ”Chefs table” för två och få en ännu närmare kontakt med kocken och hans bestyr över elden.

-”Härden betyder-hjärta, centrum, öppen eldstad och grogrund-allt som vi vill att våra hemmakvällar ska representera. Matstudio står för vår andra del av verksamheten och öppnar upp för en kreativ frihet med många möjligheter. Vi vill kunna erbjuda allt från härliga middagar för både slutna och öppna sällskap till roliga uppdrag på annan ort eller andra spännande event. Vi vill helt enkelt vara öppna för kunders önskemål i den mån vi kan. ” säger Linda och Torkel 

Catering:
Vi erbjuder catering i både större och mindre sällskap
Privat kock
Vill man ha en tillställning med privat kock på plats så går det att hyra oss.

Takeaway kassar:
Erbjuds lågsäsong under helger som vi annonserar på hemsidan och sociala medier. 

Matlagningskurser:
Vill ni i ett slutet sällskap vara med och laga mat som ni sedan tillsammans får avnjuta i vårt kök så bokar ni en matlagningskurs. 

Abonnera Härden: 
Självklart kan man abonnera Härden Matstudio för egna tillställningar. Man kan vara hur få man vill med reservation för en ”hyra” för sitt privata event. Mejla oss för mer info. 

Om oss:
Vi är alltså ett par ursprungligen från Stockholm som driver Härden Matstudio tillsammans sen hösten -21 och först till påsk i år är det äntligen premiär för våra hemmakvällar på Härden. Torkel är en erfaren kock med lång meritlista från Stockholms restauranger och har även lång erfarenhet av catering av alla dess slag. Linda kommer från nöjesbranschen och är van vid många bollar i luften. Hon ser till att det alltid är en skön och mysig stämning och miljö på Härden. Tillsammans vill vi skapa härliga kvällar och roliga upplevelser tillsammans med våra gäster. Hoppas vi ses snart! 

Vill man hålla koll på oss så följ oss gärna på sociala medier. För vidare info och frågor mejla oss eller ring!

Under påskhelgen har vi öppet för våra hemma-middagar med härligt 3 rätters paket med noga utvalt dryckespaket till från Skärtorsdagen-Påskdagen. Gå in på hemsidan för mer info om priser och bokning. Endast förbokade gäster.
000 härden logotyp video svart 6202b8fe79bb3b7d0d2dc183

Kontaktuppgifter

Instagram: @hardenmatstudio
Öppet: Under påskhelgen har vi öppet för våra hemma-middagar med härligt 3 rätters paket med noga utvalt dryckespaket till från Skärtorsdagen-Påskdagen. Gå in på hemsidan för mer info om priser och bokning. Endast förbokade gäster.
Medlemsuppgifter
På turistkartan: 14
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Copyright © 2022 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
Medlemsportal
This is a machine translation provided by Google. It may not be entirely correct.
Medlemsportal
homepictureusersstoremapdinnerbusearth