Vi har 12 rum. De flesta är dubbelrum med möjlighet att ställa in extrabäddar. På den nyinredda ovanvåningen finns tvåbäddsrum. Samtliga rum på nedanvåningen har egen toalett och dusch. På ovanvåningen finns ett gemensamt badrum. Österlens Karlsgård är handikappanpassat och tillåter i viss mån att husdjur medtages.

På vägen mellan Hannas och Hörups kyrkor ligger Örum – fönstret mot Österlen. Utsikten är kilometerlång och framåt kvällarna kan ni sitta utomhus och njuta av solnedgången. Uteplats med grill möjliggör en trevlig start på sommarkvällen. När solen är på väg ner och temperaturen faller kan ni flytta till det lilla lusthuset. Det mest slående för den skånska slätten är tystnaden och stillheten.
På Österlens Karlsgård finns 12 rum. De flesta är dubbelrum med möjlighet att ställa in extrabäddar. På den nyinredda ovanvåningen finns tvåbäddsrum.

Samtliga rum på nedanvåningen har egen toalett och dusch. På ovanvåningen finns ett gemensamt badrum. Gemensamma utrymmen med TV finns på båda planen.

Österlens Karlsgård är handikappanpassat och tillåter i viss mån att husdjur medtages.

I köket serveras frukost varje morgon. För övriga tider på dagen eller kvällen, finns kök med kylskåp och frys. Givetvis finns också grill utomhus.

Här på Österlens Karlsgård har vi ett Mini-spa med vedeldad bastu och badtunna. Det finns plats för 8-10 personer i den vedeldade badtunnan och ännu fler ryms i den heta bastun.

Både från badtunnan och inne från bastun, har man en fantastisk utsikt över slätten. Höst- och vinterkvällar finns chansen till bad under en härlig stjärnhimmel.
Medlemsuppgifter
På turistkartan: 41
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Copyright © 2021 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
This is a machine translation provided by Google. It may not be entirely correct.
homepictureusersstoremapdinnerbusearth