Välkommen!

Peppinge Bed & Breakfast är en plats där du laddar batterierna! Tänk dig en sommarmorgon, barfota i gräset när morgonsolen börjar värma, ljudet av porlande vatten vid den lilla dammen och lärkornas drillande….. En underbar början på dagen. Här finns sju rum från dubbel- till familjerum, totalt nitton bäddar. Alla rum har egen dusch och wc. Sängarna är sköna resårbäddar.

Hur tillbringar man dagarna hos oss?

I samband med incheckning får du information om allt som finns att göra i närheten och på Österlen. Du får kartor och förslag på aktiviteter, avstånden är korta så du hinner uppleva mycket på en dagsutflykt. En solig och varm sommardag lockar nog stranden. Kustremsan från Ystad till Simrishamn är egentligen en enda lång sandstrand, här hittar du pärlor som Sandhammaren och Löderups Strandbad. Om du vill luncha i närheten finns bl a Kåseberga med sitt rökeri, sitta i backen och titta ut över havet och äta en sillburgare. 

Vill du låta bilen stå kan du hyra cykel av oss. Backarna är få så det går lätt att ta sig runt och besöka några av de otaliga gallerierna på Österlen. Hos oss kan du ordna en enkel middag , grilla en köttbit, blanda en sallad och öppna en flaska medhavt vin. Kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare finns för gästerna. Man kan också ta med mat från traktens restauranger. Efter middag kanske ett parti krocket eller boule på våra egna banor.

Galleriet

I Galleri Unge, som galleriet hos oss heter, kommer vi ha olika utställningar, framförallt fotokonst av olika gästutställare. Större sällskap kan duka upp till släktmiddag i galleriet och andra tider på året kan små grupper hyra in sig för konferens.

F.d. Rapsbollen

Vi, Micke och Rickard, har tagit över Rapsbollen Bed & Breakfast och driver det vidare under det nya namnet Peppinge Bed & Breakfast sedan januari 2021. För oss är det ett stort steg att flytta från Stockholm till Österlen och att driva ett så väletablerat ställe-vi gör det med stor ödmjukhet inför det arbete som tidigare ägare lagt ner under sina 15 år!
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Copyright © 2021 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
This is a machine translation provided by Google. It may not be entirely correct.
homepictureusersstoremapdinnerbusearth