Personligt hantverk, butik och galleri

Jag arbetar med ett flertal olika hantverk; virkning, sömnad, broderi, måleri mm. Material som inspirerar mig är tyg, garn, papper, betong och ett och annat strandfynd. Här hittar du plagg, väskor, accessoarer och inredningsdetaljer i olika material och tekniker. Jag använder naturmaterial i garn och gärna återvunnet material i form av jeans, tyger och spännande loppisfynd.

Med tiden har mitt eget skapande fått allt större plats i min tillvaro och jag har nu tagit steget att öppna en butik för försäljning av egna alster i olika former. Jag har renoverat och inrett min butikslokal i ett antal olika miljöer; kök, vardagsrum, badrum, barnrum där mina alster visas i sitt tänkta sammanhang för att skapa inspiration och en harmonisk helhet.

Beroende på vad som för tillfället inspirerar mig, eller vilket material jag kommit över varierar sortimentet i butiken. Alla objekt är unika, handgjorda med kvalitet och något du är ensam om. Är du ute efter den perfekta presenten, vill ha något nytt piff till hemmet eller något personligt till dig själv kanske du hittar det hos mig, välkommen!

Butiken är inrymd i stallet på en vit skånelänga mitt emot Mälarhusens stuguthyrning. Jag öppnar för säsongen under påskhelgen och håller därefter öppet på lördagar tom augusti. Under sommaren kommer jag ha öppet flera dagar i veckan, titta efter när öppetskylten är upphängd vid vägskylten.

Kontaktuppgifter

Ann-Marie (Ami) Kjellberg Gedda
Hemsida: amiskapar.se
Öppet: Då skylten är upphängd vid vägen
Medlemsuppgifter
På turistkartan: 82
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Copyright © 2021 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
This is a machine translation provided by Google. It may not be entirely correct.
homepictureusersstoremapdinnerbusearth