Välkommen till

Apotekarns

  • Apotekarns interiör med mosaikbord och soffa

Apotekarns i Borrby

Det som driver oss är passionen för det färgstarka, udda, mönstrade och kvalitativa. Jakten på det unika tar oss till många platser i världen. Vi har nosat upp och knutit kontakter med ett härligt och inspirerande gäng konstnärer, designers, antikhandlare, fotografer, hantverkare och formgivare. Som alla förser oss med den mest fantastiska inredning. Den röda tråden är känslan av ett soligt Medelhav.

Butiken är vår scen, som ständigt kommer att vara i förändring. Allt för att helhjärtat inspirera dig som besökare. Delar av vårt sortiment är återkommande. Men i många fall finns det bara en enda av en viss möbel eller föremål. Så det gäller att ta snabba beslut när det gäller våra allra unikaste saker. Men å andra sidan garanterar vi dig en ständig ström av karaktäristiska, annorlunda ting – det är det som utmärker Apotekarns.

En del av vårt sortiment finns att köpa i vår webbutik. Men många av våra möbler och saker – framförallt de antika och unika – finns bara att se i vår butik i Borrby.

Välkommen till Medelhavet på Österlen!

Kontaktuppgifter

Facebook: Apotekarns
Öppet: Januari: Fredag-Söndag kl. 11-16
Februari: Semesterstängt!
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Medlemsportal
Copyright © 2016 - 2024 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
Omdesign 2021 av Regular AB
homecamerapictureusersstorephonemapdinnerbusmagnifiercrossmenu