Välkommen till

Blästorps Gård

Blästorps Gård

Efter många års AirBnb-boenden hade vi en väldigt tydlig bild av hur ett premium semesterboende ska se ut. Nu har vi skapat det. Vi erbjuder två separerade boenden i ett hus med varsin egen stor blomstrande trädgård omgiven av vidsträckta fält. Här härskar lugnet. Ändå är placeringen helt central på Österlen, mittemellan de lite större byarna Hammenhög i norr och Borrby i söder, knappa 3 km till varje by. På den stora 1800-talsgården finns även ett glasskafé, en garnbutik och en vintagemarknad på 400kvm och en stor studsmatta för barnen.

Varje lägenhet är 70kvm. Nedervåningen som vi kallar Norra Hennyhuset har två sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng. Stort allrum med komplett kök med diskmaskin. Badrum med tvättmaskin. Öppen spis. Grill i trädgården. Övervåningen, Södra Hennyhuset, har två sovrum med dubbelsäng och en utdragssäng. Pentry utan diskmaskin. Kamin. Panoramafönster med 3km fri sikt. Nyrenoverat badrum. Lekstuga på gräsmattan.

Nybäddade sängar, handdukar, tvål, komplett kök med diskmedel, kaffefilter etc - allt ingår, Bara att kliva in och njuta av semestern på Österlen. Båda lägenheterna har toppbetyg från uthyrningsplattformarna. Hundar välkomna. Spjälsäng, barnstol och leksaker kan lånas.

För pris och bokning, se hemsidan. 

Glasskafé

Vi har ett glasskafé i kombination med både en stor loppis/vintagemarknadI och en garnbutik. I en härlig miljö med stor prunkande innergård, serverar vi gott lokalbryggt kaffe, kalla drycker och framför allt unikt goda glassar! Dels äkta handgjord italiensk GELATO från prisbelönta Nonnas Gelato. Dels handgjorda så kallade ”palats” från Los Pistoleros, läskande, massiv glass gjord på naturliga råvaror enligt mexikansk tradition. Pröva en och du är fast! Vi är ensamma på öster om Beddinge med denna unika glass.

Vintagemarknad

På Blästorps Gård finns en 400kvm stor loppis/vintagemarknad, en garnbutik och ett glasskafé. Vintagemarknaden har fokus på design, industridesign, unika och udda objekt. Se gärna Instagram eller hemsida för en försmak.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: Maria
Instagram:  
@blastorp_osterlen
Öppet: 11-16 alla dagar utom tisdagar från 22/6-10/8
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Medlemsportal
Copyright © 2016 - 2024 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
Omdesign 2021 av Regular AB
homecamerapictureusersstorephonemapdinnerbusmagnifiercrossmenu