Klockareboden

Välkommen till vår stora, välsorterade ICA Supermarket i Borrby!
Om det är något du saknar i vårt sortiment så är det bara att prata med vår personal. Vi försöker så gott vi kan att tillgodose just dina önskemål.
– Christer Nilsson, Ägare och köpman

Frukt & grönt

I frukt- & gröntavdelningen samarbetar vi med Peppingeprodukter och har även potatis och svamp från bygden. Vi försöker hålla ett brett och intressant sortiment så att du kan använda oss som en helhetslösning när du planerar fest eller vardag.
– Elin, Ansvarig Frukt & grönt

Kött & chark

I köttväg kan bland annat nämnas Limousinföreningen, som bara levererar nötkött från de allra bästa köttrasdjuren, och Bondens bästa som är en trygg grisköttsleverantör. Färskvarugaranti: För att känna att du kan lita på oss lämnar vi också en färskvarugaranti som säger att “Om du inte är nöjd med någon färskvara får du en ny eller pengarna tillbaka”. Allt detta för att du som kund ska känna dig trygg och välkommen hos oss på Klockareboden.
– Emil, Ansvarig kött, chark & catering

Matkassen

Bra mat, varje dag.
Vi på ICA Supermarket Borrby har tagit fram våra matkassar för att förenkla för dig. Vi vill ge dig goda, varierande och näringsrika middagar. Med en enklare vardag får du mer tid över till annat. Din vardag kan förstås variera från vecka till vecka – därför är våra abonnemang flexibla. Du kan alltid boka om en kasse, eller boka av den. Beställ på vår hemsida och hämta hos oss på måndagar kl 15–18.

Catering

Fest på gång?
Om du låter oss göra din festmat så kan du lugnt och tryggt koncentrera dig på allt annat som ska fixas och så får du lite mer tid för gästerna. Här hittar du våra färdiga alternativ men du är också välkommen med egna idéer. Våra duktiga kallskänkor hjälper dig gärna med dina önskemål. Minsta beställning på de färdiga menyerna är 6 personer!

Vi sponsrar

Klockareboden sponsrar lokala idrottsföreningar, så som Österlens BTK, Borrby IF, Skillinge IF, BSH Fotboll, Gislövsdal fotboll och Löderups IF!

Kontaktuppgifter

Facebook: Klockareboden
Instagram: @klockareboden
Hemsida: ica.se/borrby
Öppet: Se hemsidan
Erbjuder vegetariskt
Medlemsuppgifter
På turistkartan: 30
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Copyright © 2021 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
This is a machine translation provided by Google. It may not be entirely correct.
homepictureusersstoremapdinnerleafbusearth