Varmt välkomna till Karl Fredrik på Eklaholm – Butik och Galleri. Med en grund inom floristik och landskapsarkitektur gör vi uppdrag inom blomsterkreationer, trädgårdsdesign och anläggning i samarbete med välrenomerade anläggningsfirmor. I vår butik hittar ni inredning, möbler, växter, presentartiklar, delikatesser, blommor, krukor, antikviteter och konst i en inspirerande harmoni!

Blomsterkreationer

Karl Fredriks Blomsterkreationer är den del av företaget som utför floristiska arbeten såväl som hjälper till med trädgårdsdesign och ger förslag på växtkompositioner. Självklart levererar vi också högkvalitativa växter som vi handplockar direkt från odlarna. Vill ni ha hjälp med blommor och inredning till bröllopet eller den stora festen så finns vi till för er. Vi utför arbeten åt både privatpersoner och företag, tillsammans med våra samarbetspartners skräddarsyr vi den lösning som passar era önskemål bäst.

Butik

På en yta av 380 kvadratmeter kan du njuta av inredning, konst och blommor till såväl hemmet som trädgården. Lokalerna är varsamt renoverade häst och grisstall. Med den lantliga och industriella charmen som byggnaderna bjuder på tillsammans med handplockade produkter vill vi skapa en stämning och inspiration som ger köpglädje. Vår vision är att du som kund ska få uppleva dofterna, färgerna, materialen och den känsla som finns här på Eklaholm.
I vår butik hittar ni inredning, möbler, växter, presentartiklar, delikatesser, blommor, krukor, antikviteter och konst i en inspirerande harmoni!

Galleri

I direkt anslutning till butiken hittar ni vårt konstgalleri på en yta av cirka 120 kvadratmeter och 36 löpmeter gallerivägg. Med 10 stora välvda, tegelkantade fönster är det gott ljusinsläpp i lokalen.

Kontaktuppgifter

Karl Fredrik på Eklaholm
Hemsida: karlfredrik.se
Instagram: @karlfredrik.se
Öppet: Se hemsidan
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Copyright © 2021 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
This is a machine translation provided by Google. It may not be entirely correct.
homepictureusersstoremapdinnerbusearth