Örum 119

HOTELL, RESTAURANG, KAFÉ & PIZZA, GLASSVERKSTAD, TRÄDGÅRDSBUTIK

Hotellet

Hotellet består av Gårdshotellet och Norrgavelhuset.

Gårdshotellet: I den före detta skolan finner du 15 dubbelrum, vart och ett varsamt inrett till känslan av ett hem bortom hemmet.

Norrgavelhuset: Huset har ett sovrum för två, badrum, kök, sällskapsrum för 14 personer med matplats och två separata gästtoaletter. Här kan du ta emot dina gäster och umgås i en miljö skräddarsydd för det goda samtalet.
Passar även för en mindre konferens i hemmiljö.

Weekendpaket kan bokas januari – juni och augusti – december.
Sommarhotellet har öppet dagligen under högsäsong 26 juni – 9 augusti.
Frukost ingår i priserna. Detaljerade öppettider på hemsidan!

Maten

Långfrukost
Frukostmatsalen bjuder på långfrukost söndagar 26 januar – 14 juni kl 8.30-12: Under ett par timmar tar vi dig med på en matresa genom Österlen. Gäster “utifrån” är välkomna i mån av plats men måste förboka långfrukosten. Fortsätter till hösten.

Kafé och pizza
Här gräddar vi den bästa surdegspizza vi kan, i vedeldad ugn och med högklassiga råvaror. Det finns också närodlade sallader, färsk hantverksglass från vår glassverkstad Frusen Glädje, och en hel del annat. Mumsa i kaféet, trädgården eller i orangeriet. Detaljerade öppettider på hemsidan!

Restaurang
Vi kokar 115 dagar om året. Varje dag är unik och innehållet bygger på årstid, väder, tillgång på råvaror och inspiration. Boka bord på hemsidan!

Frusen Glädje

Glassverkstaden! Vår glass tillverkas med passion och råvaror av högsta kvalitet. Vi arbetar med smak, konsistens, ekologiskt tänkande och experimenterar med ingredienser från våra grannar på Österlen.

Blå Spaden

Något för alla trädgårdsälskare. Vi har tagit första spadtaget till en ny upplevelse på vårt älskade Österlen. Vi har börjat med att låta växter, frön, krukor, trädgårdsredskap och arbetskläder få flytta in i växthuset. Allt noga utvalt för att kunna njutas av och användas i många år.

Våra handgjorda krukor är drejade i norra Cotswolds av kunniga krukmakare på Whichford Pottery. De tillverkas av lera som kommer från de böljande trakterna i närheten av krukmakeriet och är av absolut högsta kvalitet. Dessutom är de frosttåliga.

Kontaktuppgifter

Facebook: Örum 119
Instagram: @orum119
Öppet: För detaljerade öppettider, se hemsidan
Erbjuder vegetariskt
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Copyright © 2021 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
This is a machine translation provided by Google. It may not be entirely correct.
homepictureusersstoremapdinnerleafbusearth