• Öppna landskap

Smultronstallet Gårdshotell

Hos oss bor ni mitt på Österlen med närhet till havet och många fina sevärdheter. Våra lägenheter är luftiga, stilrena och innehåller alla faciliteter du kan behöva under din vistelse. Alla våra lägenheter har fullt utrustade kök med kyl, litet frysfack, kaffekokare, vattenkokare, brödrost, spis med ugn och kokplattor, samt mikrovågsugn. Hos oss ingår alltid sänglinnen, handdukar, diskartiklar, tvål, schampo, balsam, toa- och hushållspapper. Givetvis tar vi även hand om slutstädningen.

Om du vill njuta av Österlens öppna vidder, rekommenderar vi er att boka lägenhet 1, 2 eller 6 med egen uteplats i söderläge. Lägenheterna 3, 4 och 5 har insynsskyddade, men öppningsbara fönster. Bor ni i dessa lägenheter, kan ni istället njuta av vyn ute på våra gemensamma grill- och uteplatser.

På grunda av de rådande omständigheterna med Covid-19 har vi valt att låta gästerna göra incheckningen och utcheckning själva. Detta sker genom att nycklarna finns i nyckelboxar utanför rummen. Strax innan er incheckning skickar vi ut ett välkomstbrev till er med info, vägbeskrivning samt kod till nyckelboxen.

Vi som driver Smultronstallets gårdshotell är familjen Norberg. Vi bor på samma gård, vi heter Linda & Tobias samt våra barn Mira, Milo, Max och Milton. Som gäst hos oss väljer du själv om du vill vara privat eller om du vill ha tips, råd och kontakt - är det bara att höra av dig.

Kontaktuppgifter

Tobias och Linda Norberg
Adress: Sömmerskevägen 278, 271 78 Löderup
Öppet: Se hemsidan
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Medlemsportal
Copyright © 2016 - 2024 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
Omdesign 2021 av Regular AB
homecamerapictureusersstorephonemapdinnerbusmagnifiercrossmenu