Välkommen till Vadenhög

Vadenhög i Sandby, nära Mälarhusen är en avstyckad nyuppförd gård på Österlen som ligger strax ovanför kustvägen mellan Simrishamn-Kåseberga-Ystad och nära havet. Gården, som består av 3 hus, är omgiven av Österlens öppna landskap med växlande åkerfält. Inte långt bort finns skog och hav. Vi har endast 2 km till en milslång vit sandstrand, Sandby strand. Några kilometer ytterligare så finns Sandhammarens strand. 

Vadenhög hyr ut fullt utrustade LÄGENHETER för semesterboende med självhushållning i varierande storlek och prisklass. Dessa hyr du veckovis (lör-lör) under högsäsong. Under lågsäsong bestämmer du själv bytesdag. Gratis Wi-Fi. Hundar är välkomna att bo i våra lägenheter mot en extra kostnad. 

Vadenhög har en stor parkliknande trädgård med flera gräsytor, många möbelgrupper, grillmöjligheter, gung- och klätterställning, damm med fiskar (obs! ej inhägnad) och många rosor att njuta av. Den närmsta tätorten (4km) är Borrby som också är den första bokbyn i Sverige, med många antikvariat och små bokförlag. Där finns även ICA, flera roliga butiker, restauranger, apotek, vårdcentral mm. Fler bilder och mer information hittar Du på vår hemsida.
Österlen Syd är en ideell förening som främjar turism och besöksnäring på södra Österlen.
Medlemsportal
Copyright © 2016 - 2024 Föreningen Österlen Syd. Österlen Syd är ett inregistrerat varumärke.
Omdesign 2021 av Regular AB
homecamerapictureusersstorephonemapdinnerbusmagnifiercrossmenu